Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от Трявна
С вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празник
02.06.2021
С вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празник

На 1-ви юни, по случай Международния ден на детето, кметство Плачковци, със съдействието на НЧ „Пробуда – 1924“ организира забавно детско шоу. Водещ на забавата беше г-жа Димова – директор на ДГ „Осми март“, а кметът на града откри празника и поздрави всички дечица. В словото си той заяви, че именно те са най-хубавият подарък в живота ни, нашето бъдеще, нашата надежда и вяра в доброто и им пожела да имат щастливо и безгрижно детство и да бъдат здрави, да даряват радост на своите родители, близки и познати.

Поради влошени метеорологични условия, тържеството се проведе в салона на читалището и нямаше възможност момичетата и момчетата да рисуват на асфалт, но пък малките художници с много ентусиазъм изляха креативността си и с вълшебни боички оцветиха рисунки с приказни герои.

Тези, които искаха не само да се забавляват, но и да преценят своята наблюдателност и съобразителност, решиха да подреждат пъзели. Имаше и занимателни игри, в които децата се върнаха назад в детството на родителите си, много преди новите технологии да навлязат в ежедневието ни.

Участници и зрители се потопиха в игри и приключения, в радостна глъчка и забавления. Дъждът и студът не попречиха на децата да прекарат един незабравим ден , тъй като изненадите и различните състезания подгряваха емоциите на празника.

Участниците в детското шоу получиха книжки за оцветяване, лакомства и награди, осигурени от кмета на кметство Плачковци – г-н Борисов.

Празникът на децата завърши както си му е редът, с почерпка, разбира се. Вкусна торта имаше за всички малки сладуранковци, които останаха доволни и щастливи.

 

Борислав Борисов
Кмет на кметство Плачковци

С вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празникС вкусна торта, забавни игри и танци децата на Плачковци отпразнуваха своя празник

06.06.2021
02.06.2021
01.06.2021

  Архив на новините
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |