Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от Трявна
Плачковци получи първото си богато дарение за тази година
25.02.2021
Плачковци получи първото си богато дарение за тази година

Кметът на кметство Плачковци Борислав Борисов благодари на сем. Веселин и Диана Иванови, които го упълномощиха да предаде книги от личната им библиотека на Народно читалище „Пробуда – 1924“ в гр. Плачковци.

Сред заглавията, намерили нов дом, са българска и световна класика, детска научна литература, луксозни издания на енциклопедии и атласи, научна фантастика, книги с готварски рецепти и др.

В днешно време в интернет може да се намери всякакъв тип информация, дори и книги, но ценността е човек да се докосне до истинската магия на книгата.

Всички взаимоотношения между хората се изразяват с две понятия – да даваш и да вземаш. В това уравнение едната страна дава, а другата получава.

Освен дарението, семейната фирма осигуряваше дълги години надеждни, сигурни и достъпни транспортни услуги с високо ниво на удобство на градския и междуградския пазар, и по този начин отговаряше на нарастващите нужди от мобилност на населението.

 

Мило семейство,

Приемаме с благодарност, това което ни дадохте, разделяйки се с прочетените си книги, за да могат повече потребители на библиотеката да се докоснат до тях, а ние ще го приложим в живота. За да бъдат децата ни по-добри в общуването с нас и другите е важен личния пример на околните.

Благодарим за предоставената възможност да притежаваме чудесното дарение. Книгите, дарени от Вас ще допринесат за популяризирането на културно наследство.

Като оставаме с надежда за трайно сътрудничество, Ви желаем здраве, нови идеи и успешната им реализация!

Борислав Борисов
Кмет на кметсво Плачковци

Плачковци получи първото си богато дарение за тази годинаПлачковци получи първото си богато дарение за тази година

28.02.2021
27.02.2021
27.02.2021
23.02.2021

  Архив на новините
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |