Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от Трявна
JOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работа
15.10.2020
JOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работа

Бизнесът търси най-добрите кандидати за работа, а кандидатите - най-добрата работа

Днес, 15.10.20, съвместно с Дирекция „Бюро по труда“ гр. Габрово и с участието на представители от филиалите в Трявна и Дряново проведохме импровизирана трудова борса, на която представихме безплатната регионална платформа за работа jobs.rabotilnik.com. Събитието се проведе в градината на х-л „Зограф“. Беше организирано от Фондация „Вяра“ и е част от проект RAY, финансиран от програма Еразъм+.

Платформата има за цел да свърже работодатели и търсещи работа от региона, тъй че талантите и потенциала на младите хора да остават тук и да допринасят за развитието на нашaтa общност, а местният бизнес да стане популярен сред общността и да намира кадри сред местното население. Екипът на проекта и младите участници в него, Зорница Златева и Миляна Малева, демонстрираха функционалностите и ползите от платформата и от модулите за дистанционно обучение, които са част от нея и ще помогнат на търсещите работа да бъдат успешните кандидати! Нагледно бяха създадени бизнес и потребителски профили в платформата, беше публикувана оферта за работа и кандидатура към нея. Проиграха се различни сценарии – избор на кандидат, оттегляне на офертата поради вече избран кандидат, оттегляне на кандидатурата поради намерено работно място, блокиране или докладване на неетично съдържание и др.

Г-жа Даниела Маринова, новият директор на дирекция „Бюро по труда“ гр. Габрово, представи подробно две активни мерки за младежка заетост - процедура „Младежка заетост” и програма „Старт на кариерата“ като отбеляза, че новата регионална платформа е чудесен начин за работодатели и младежи да се намерят и да се харесат, а след това да се възползват от финансовия ресурс по мерките чрез Бюрото по труда.

JOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работаJOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работаJOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работаJOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работаJOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работаJOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работаJOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работаJOBS.RABOTILNIK.COM - безплатна регионална платформа за работа

16.10.2020

  Архив на новините
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |