Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от Трявна
Късо кино и премиера на „Далеч от времето“ @ в Етнографски комплекс
09.10.2020
Късо кино и премиера на „Далеч от времето“ @ в Етнографски комплекс

Лятото свършва, но идва есента! С това започва и нашата нова кино програма. Всяко нещо, което започва, някога ще свърши. Дали има изключения? Има ли неща, които остават завинаги? Времето съществува ли или е просто математическа формула? Заедно ще търсим отговорите в една вечер със силно първокласно кино, в уютната атмосфера на Етнографския комплекс в Трявна на 13-ти октомври от 19:00 ч., с подкрепата на сдружение "Промяната в теб" и община Трявна.

Водещата тема, обединяваща избраните 8 филма в селекцията е времето и неговата противоречива природа. Филмите ще поставят интересни въпроси, как то влияе на живота ни, как възприятията ни за него се променят с времето. Всички тези теми ще се вплетат през завладяващи истории от различни жанрове като комедия, фантастика, черен хумор, философски. Освен тях ще покажем и два филма, навлизащи в дълбоките води на експерименталното кино.

Ексклузивно ще покажем и българският "Далеч от времето" на режисьора Деян Цвятков. В тази история любовта на мъж и жена е накарала времето да спре. След дълго време на изолация, проблемите помежду им започват да излизат на повърхността.

 

 

Източник: kinematograf.bg09.10.2020
06.10.2020
05.10.2020

  Архив на новините
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |