Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от Трявна
Вокална група "Алгара" с втора награда в престижен Национален фолклорен конкурс
08.09.2020
Вокална група "Алгара" с втора награда в престижен Национален фолклорен конкурс

Вокална група "Алгара" при НЧ "Съединение 1933 г." с втора награда в престижния Национален фолклорен конкурс "Приморска перла - 2020". Групата спечели второ място в категорията за вокални формации - обработен фолклор.

Журито бе съставено от едни от най-видните имена в съвременния българския фолклор с председател Петър Аркалиев - зам. директор на НУФИ "Филип Кутев" Котел и членове Маестро Димитър Христов, Маестро Николай Докторов, Маестра Ваня Монева, Маестро Стойко Стойков, д-р Ивайло Иванов, Евелина Христова и Калиопа Трендафилова.

ВГ "Алгара" изказва благодарност на журито за високото отличие. Наградата ни радва, но и задължава. Дава ни стимул да продължим напред с още по-голям ентусиазъм и увереност, че българският фолклор и художествената самодейност имат бъдеще в Трявна, в България и по света. Благодарим на хората, които ни подкрепят и вярват в нас, защото те ни дават сили да повярваме в себе си и с гордост да носим и прославяме името на Трявна.


Бъдете здрави, а ние с радост ще ви носим РАДОСТ!

Вокална група "Алгара"

Вокална група "Алгара" с втора награда в престижен Национален фолклорен конкурсВокална група "Алгара" с втора награда в престижен Национален фолклорен конкурсВокална група "Алгара" с втора награда в престижен Национален фолклорен конкурс

12.09.2020
12.09.2020
12.09.2020
11.09.2020
08.09.2020

  Архив на новините
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |