Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от Трявна
Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”
18.02.2020
Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”

Децата от ДГ „Калина”, група "Мечо Пух" отново бяха домакини на празника посветен на Свети Харалампий и посрещнаха дядо Евтим – техен дългогодишен приятел и пчелар! Гости ни бяха също и г-жа Даниела Дабкова, музеен специалист, отец Николай, г-жа Радкова, директор на ДГ "Калина". 

С песни, танци и драматизация на приказката „Баба Меца билкарката” децата "разказаха" за пчеличките и вкусния и здравословен мед. А от гостите научиха интересни неща за обичаите свързани с празника и за това кой е свети Харалампий и как църквата го почита.

Празникът завърши с медена почерпка, осигурена от дядо Евтим, а всяко дете получи подарък бурканче мед и стихотворение за пчеличките.
Насладете се на кадри от празника!

Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”Празник на меда и пчеличките в ДГ „Калина”, група „Мечо Пух”

21.02.2020
20.02.2020
20.02.2020
17.02.2020
17.02.2020

  Архив на новините
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |