Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от Трявна
„Човек получава това, за което е роден“
29.01.2019
„Човек получава това, за което е роден“

В бр.3 на в. „Тревненска седмица“ очаквайте пълна информация за заседанието на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Само пет на брой са разгледаните възпитателни дела за предходната година. Подробна информация за отчета на дейността на комисията за 2018 г., както и всички разисквани теми по време на заседанието.

В изданието ще откриете още и „Човек получава това, за което е роден“ – заглавие на дългогодишния редактор на вестника – Галина Иванова, която ни разказва за един млад и амбициозен тревненец в амплоато на „готвача-певец“.

„За именниците и името им“ пък е материал на Даниела Тодорова-Дабкова от СМРЗИ – Трявна, която представя интересни факти, свързани с даването на име и символиките, според традициите.

В броя четете още: По Ваш сигнал: Читател разказва за арогантното поведение и причиненото унижение от служител-отговорник за изкопаването на гробове – тема, разказваща за цинизмът и унижението в последните мигове от земния път на покойниците.

И още как една тревненка се включи в благотворителната кампания в помощ на децата от ДГ „Вит“ – плевенско, като успя да увлече в начинанието и всички клиенти на магазина, който е нейна собственост.

Всичко това в бр. 3 на в. „Тревненска седмица“, подготвен за печат, който ще излезе на 30.01.2019 г.01.02.2019


Вестник "Тревненска седмица" в pdf формат

  Архив на новините
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |      web counter