Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от вестник "Тревненска седмица"
Кметът на община Трявна предаде щафетата по домакинството на Милан джуниър камп на Несебър
24.07.2018
Кметът на община Трявна предаде щафетата по домакинството на Милан джуниър камп на Несебър

В морския град ще се проведе вторият етап от футболната академия за 2018-та

Шестото издание на Милан академи джуниър камп се провежда на два етапа. След като в рамките на седмица Трявна бе домакин на футболния лагер за деца, чиято подготовка бе поверена на треньори от италианския гранд, футболните емоции се пренасят в Несебър. Там в периода 6-ти 11-ти август ще се проведе вторият етап от футболния камп.

Официалното обявяване на спортното събитие бе съпроводено с пресконференция, в която взе участие кметът на Община Трявна – Дончо Захариев. Предавайки щафетата на мероприятието, градоначалникът не пропусна да подготви присъстващите за предстоящите емоции и наслада от футбола, които ги очакват по време на Милан академи джуниър камп.

Д. Захариев: „Това, което се случи в нашия красив балкански град, бе празник между деца, треньори и родители, които заедно преживяваха емоцията на стадиона по време на обучението на малките таланти от треньорите на Милан. Кампът премина при изключителен успех в Трявна. Щастлив съм, че продължението ще бъде в черноморския Несебър.“ – подробности в бр.27 в. „Тревненска седмица“24.07.2018
24.07.2018
24.07.2018
24.07.2018
24.07.2018


От тук можете да изтеглите "Тревненска седмица" в pdf формат

  Архив на "Тревненска Седмица"  
Очакваме Вашите мнения и коментари на адрес: trsedmica@unicsbg.net
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |        web counter