Трявна - официален туристически и бизнес портал
Новини от вестник "Тревненска седмица"
Започваме есенно –зимния сезон със светлоотразителна пътна маркировка
12.09.2017
Започваме есенно –зимния сезон със светлоотразителна пътна маркировка

През месец август бе обновена пътната маркировка на територията на Община Трявна. Подновяването й е част от набелязаните мерки за предотвратяване на ПТП в населените места през 2017 г. , обсъдени по време на заседанието на Областната комисия по безопасност на движението, провело се през месец юли.

Николина Николова  –  зам. кмет Община Трявна:  „Всяка година е необходимо да се направи маркировка, съобразена с предстоящия зимен сезон. Има комисия по безопасност на движението, която съвместно с полицията и общината имат задължение да направят маркировката. Новото тази година, според закона, е всяка една пешеходна пътека да има надпис „ПОГЛЕДНИ” и съответно стрелка в ляво и дясно и другото допълнително изискване бе знаците за инвалиди.”

Обособяване на инвалидни места в гр. Трявна е направено в района на НЧ „Пенчо Славейков” както и до църквата „Св. Архангел Михаил” в града. Оцветяването в синьо на паркомястото до църквата обаче се оказа неприемливо за тревненци, които повдигнаха въпроса и в социалните мрежи. – подробности бр. 31 в. „Тревненска седмица“12.09.2017
12.09.2017
12.09.2017


От тук можете да изтеглите "Тревненска седмица" в pdf формат

  Архив на "Тревненска Седмица"  
Очакваме Вашите мнения и коментари на адрес: trsedmica@unicsbg.net
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |        web counter