*

Трявна - официален туристически и бизнес портал
Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна

Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна

Къщата се намира на 2 км. от център на Трявна в посока с. Черновръх.

Масивна сграда, ново строителство на три етажа, РЗП 225кв. м., напълно завършена и обзаведена. Локално отопление - камина с водна риза.


Първи етаж: дневна-трапезария, кухня, отделен санитарен възел; Втори етаж: дневна, помещение с кухненски бокс, спалня, отделен санитарен възел; Трети етаж: дневна, две спални и отделен санитарен възел.

Панорамна гледка към Трявна и билото на стара планина.

Асфалтов път.

 

Цена 55 000евро.

Контакти: 0898 407 027 Здравко Маринов


Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна Продавам еднофамилна къща с камина в землището на Трявна
29.01.2016видяно: 13200
 
 
| автобусен транспорт | справочник | образование | здравеопазване |
 © 2002 Инфоцентър Трявна   |      web counter